suomeksi På Svenska In English Deutsch

Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry

Turkistie 6 A 3, 13220 Hämeenlinna

Suomen 
Kansainvälisen
Senioritanssin 
Liitto ry

Sivuiltamme löytyy tietoa senioritanssista, ohjaamisesta ja kouluttautumisesta. Liiton kansallinen ja kansainvälinen toiminta esitellään kattavasti.  

Senioritanssi virkistää mieltä, vahvistaa muistia ja tarjoaa iloista yhdessäoloa!

Verkkosivut palvelevat kaikkia ikääntyvien ihmisten liikunnasta ja senioritanssista kiinnostuneita. Senioritanssin harrastajat, ohjaajat ja kouluttajat saavat runsaasti ajankohtaista tietoa. Näiltä sivuilta ikäihminen saa sysäyksen uuteen liikuntaharrastukseen sekä vertais- ja vapaaehtoistoimintaan senioritanssin parissa. Terveysliikunta- ja vanhuspalvelujen järjestäjät saavat kipinän uusien toimintojen käynnistämiseen iäkkäille. 

Otathan yhteyttä! Otamme mielellämme vastaan myös palautettanne palvelun kehittämiseksi.

Ajankohtaista

laiva

Tapahtumat

Jäseneksi


Ilmoittautuminen syksyn perinteiselle senioritanssiristeilylle on alkanut.  
LISÄTIETOJA  
 

Vuonna 2016 vietetään valtakunnallista senioritanssipäivää pe 29.4. 

Saamme senioritanssia esille ja uusia tanssijoita paikallisilla senioritanssi- tapahtumilla. Valitkaamme sopivia tansseja, jotta mahdollisimman moni innostuisi senioritanssiharrastuksesta. Muistathan ilmoittaa paikallisesta tapahtumasta verkkosivuilla ja lähettää juttu oman paikkakunnan lehteen ja myös puheenjohtajan kautta senioritanssilehteen kuvan kera.

 

Jäsenmaksu on yksityiseltä henkilöltä 15 €/vuosi ja oikeuskelpoiselta yhteisöltä 80 €/vuosi.

Muistattehan jäsenhankintakilpailun!                   Kaikkien niiden jäsenten kesken, jotka hankkivat yhden uuden jäsenen  1.1.-15.6.2016, arvotaan ilmainen risteily aterioineen liiton järjestämälle senioritanssiristeilylle 4.-6.9.2016.

 

   LISÄTIETOJA   LISÄTIETOJA