suomeksi På Svenska In English Deutsch

Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry

Torikatu 1 B 22, 18100 HEINOLA

Suomen 
Kansainvälisen
Senioritanssin 
Liitto ry

Sivuiltamme löytyy tietoa senioritanssista, ohjaamisesta ja kouluttautumisesta. Liiton kansallinen ja kansainvälinen toiminta esitellään kattavasti.  

Ajankohtaista

23.02.2017: 20-vuotisjuhlaristeilylle

20-vuotisjuhlaristeily
Silja Line, m/s Symphony

29.-31.8.2017 (ti-to)

Tervetuloa!

silja_line_2017 

Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry järjestää yhteistyössä Ikäinstituutin kanssa
syksyn perinteisen senioritanssiristeilyn Helsinki - Tukholma - Helsinki 
Senioritanssiristeily toteutuu jälleen elokuun lopussa. Tänä vuonna liitto täyttää 20 –vuotta ja juhlistaa merkkivuottaan juhlaristeilyn merkeissä Silja Line:n valkoisilla laivoilla. Senioritanssiristeilyllä kohtaavat tanssin ja iloisen yhdessäolon merkeissä sekä vanhat tutut että uudet harrastajat. Seisten – ja istuen tanssittavien senioritanssien lisäksi tutustutaan myös roundtansseihin, joita on tarjolla sekä vasta-alkajille että pidempään tanssineille. Juhlaristeilyn pääteemana on senioritanssin suosikkitanssit vuosien varrelta! 

Ohjelma alkaa tiistaina puolen päivän jälkeen. Iltapäivän tanssirupeaman lomassa juomme iltapäiväkahvit ja päivällisen nautimme laivan seisovasta pöydästä. Päivällisen jälkeen voimme jatkaa iloista yhdessäoloa, vapaamuotoista seurustelua ja tietysti senioritanssia meille varatuissa tiloissa aina iltakymmeneen saakka. Toivottavasti mahdollisimman moni ohjaaja innostuu tänäkin vuonna ottamaan mielitanssiensa musiikit mukaan ja ohjaamaan yhteisissä ’iltamissamme’.  Jokainen voi tuoda oman ’jukeboxinsa’ mukaan! Kannustamme etenkin uusia ohjaajia tarttumaan tilaisuuteen ja ohjaamaan muutaman tanssin. Äänentoistolaitteet tulevat talon puolesta.

Keskiviikkona, laivan ollessa satamassa, tanssitaan koko päivä. Round-tansseille on päivällä varattu oma aikansa. Paluumatkalla syömme a la carte –päivällisen meille erikseen varatussa tilassa, minkä jälkeen jatkamme taas vapaamuotoista seurustelua ja senioritanssia. 

Liittomme jäsenet saavat huomattavan alennuksen. Vielä ehtii liittyä liiton jäseneksi ja päästä hyötymään myös tämän risteilyn edullisemmasta jäsenhinnasta. Kaikki ennen risteilyä jäseneksi liittyneet ja jäsenmaksunsa suorittaneet saavat risteilyn jäsenhinnalla. 
 Ilmoittautumiset ensisijaisesti tämän linkin kautta (risteilyesite) tai soittamalla numeroon 010 23 23 120 / Matkapojat. 

Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, mutta viimeistään perjantaina kesäkuun 16. päivänä

 HUOM! Varauduthan ilmoittautumisen yhteydessä kertomaan jäsenyydestäsi. Mikäli tuot risteilylle ryhmän, varaudu antamaan kaikkien ilmoittamiesi henkilöiden syntymäajat (pp.kk.vvvv) sekä a la carte ruokailua varten mahdolliset allergiat.

Risteilyesite_2017.pdfTakaisin