Vesa Lappalainen, järjestötyön, ikääntyvien liikunnan ja tanssin moniosaaja, valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Ulla Salmisen luovuttua tehtävästä. Lue lisää…

Vesa Lappalainen on tehnyt yli 30 vuotta liikuntajärjestötyötä, mm Suomen Ladun kenttäsihteerinä ja viimeksi Suomen Aikuisurheiluliiton toiminnanjohtajana. Tanssi on hänelle tuttua. Äiti opetti pojalleen polkan askeleet, ja nyt on yli 30 vuotta suomalaista kansantanssia takana niin tanssijana kuin ohjaajanakin. Vesa toi ajatuksiaan julki valintansa jälkeen seuraavasti: ”Haluan olla mukana viemässä senioritanssia eteenpäin osana mottoani liikuntaa koko elämänkaari. Haluan olla jäsenistön palvelija periaatteella: jokaiseen puheluun vastataan. Haluan tehdä kenttätyötä yhdessä jäsenistön kanssa ja sitä palvellen. Liiton toiminnassa haluan jatkaa edeltäjieni työtä niin tapahtumien toteuttamisessa kuin koulutuksen kehittämisessäkin. Pidetään tanssiote ryhdikkäänä ja halaukset lämpiminä!”