Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto järjestää SenioritanssiTreffit Tampereella Varalan Urheiluopistossa 16.-18.9.2022. Mukaan on ilmoittautunut satakunta tanssijaa ympäri Suomen.

SenioritanssiTreffeillä pidetään AVOIMET OVET lauantaina 17.9. klo 13-15. Silloin pääsee mukaan kokeilemaan senioritanssia maksutta. Mukaan voi tulla tanssimaan tai vaan seuraamaan mukavaa tunnelmaa.

  • Mahtavaa kun vihdoin pääsemme yhdessä tanssimaan. Tämä on iloinen ja sykkivä askel kohti uutta normaalia, turvallisesti ja toisiamme kohdaten. Olette kaikki tervetulleita mukaan avoimille oville, kutsuu Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liiton puheenjohtaja Vesa Lappalainen.

Kansainvälinen senioritanssi on itsenäinen liikuntamuoto, joka koostuu seuratanssin tyyppisistä rennoista ja sosiaalisista tansseista. Tanssikoreografioita on tehty suosikkikappaleisiin vaihdellen valssista tangoon ja humpasta latinalaisiin rytmeihin tai diskoiluun.

Senioritansseja tanssitaan yhdessä piirissä, paripiirissä, eri muodostelmissa tai yksin seisten, jopa istuen. Senioritanssiin osallistutaan ilman etukäteen sovittua paria, sillä aloituspari löytyy aina ja pari vaihtuu monta kertaa. Mies- ja naisrooli ei ole merkitsevä.

– Senioritanssi on matalan kynnyksen liikuntaa, joka sopii kaikille. Senioritanssi virkistää muistia, tukee tasapainoa ja antaa pontta arkisten askareiden hoitamiseen. Lisäksi et ole yksin vaan pääset tapaamaan tuttuja ja solmimaan uusia ystävyyksiä, Lappalainen kertoo.

Tässä Facebook-linkki SenioritanssiTreffien Avoimille Oville 17.9. klo 13-15:

https://fb.me/e/2MUj8WBTq