Hei, senioritanssiyhdistykset ja paikalliset toimijat, nyt on mahdollisuus saada tukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä senioritanssiharrastuksen levittämiseen ja kehittämiseen.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julistanut haettavaksi Liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavustukset liikunnallista elämäntapaa edistäviin hankkeisiin vuodelle 2023. Avustuksen päätavoitteena on lisätä väestön liikuntaa ja fyysistä aktiivisuutta Suomessa koko elämänkulussa, erityisesti vähän liikkuvien keskuudessa. Avustusta voivat hakea kunnat yhdessä paikallisten senioritanssitoimijoiden kanssa. Hakuaika on 26.10.- 30.11.2022 klo 16.15.

Kannustamme lämpimästi paikallisia senioritanssitoimijoita olemaan yhteydessä kunnan liikuntatoimeen tai muuhun kunnan toimijaan.  Senioritanssi on yksi parhaita tapoja tukea ikääntyvien liikkumista ja fyysistä aktiivisuutta.

Senioritanssi osana Ikiliikkuja-kokonaisuutta

Senioritanssi on haussa osa Ikiliikkuja-kokonaisuutta, jossa kohderyhmänä on terveytensä kannalta liian vähän liikkuvat 65+ ikäiset. Tavoitteena on, että kohderyhmän osallisuus, fyysinen aktiivisuus ja liikunta lisääntyvät ja tätä kautta mahdollisuudet toimintakykyiseen vanhenemiseen vahvistuvat.

Jos tarvitsette vinkkejä hakuun, ole yhteydessä Suomen Kansainväliseen Senioritanssiliittoon.

Liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavustukset (erityisavustus)