Senioritanssiviikko (29.4.-5.5.2024) jatkaa viime vuoden teemaa ’’Senioritanssi – yksinolosta ystävien pariin’’. Päätapahtuma on SKSL:n järjestämä Jyväskylän Jytinät keskiviikkona 24.4.2024. Tilaisuuteen odotetaan yli 100 senioritanssijaa eri puolilta Suomea.

Edellisvuosien tapaan kannustamme kehittäjiä, kouluttajia ja ohjaajia järjestämään alueellisia avoimia ovia, pop up -tapahtumia, vierailuja ja muita tilaisuuksia, joissa osallistujat pääsevät tutustumaan kansainväliseen senioritanssiin ja kokeilemaan sitä käytännössä.

Muistathan ilmoittaa oman tapahtumasi senioritanssiliiton verkkosivuilla senioritanssi.fi/koulutukset ja tapahtumat.

Suosittelemme, että kaikissa tilaisuuksissa mahdollisuuksien mukaan tanssittaisiin ohjaajan opastuksella Ranskan ISDC 2023 kansainvälisen senioritanssitapahtuman tuliaisina saatu Evening Star -yksintanssi. Ohessa video sekä tanssin ohje: 

Miksi juuri tämä teema?

Ihmisten välinen luottamus ja yhteisöllisyys ovat tärkeitä tämän päivän muuttuneessa maailmassa. Kenenkään ei pidä jäädä yksin. Tästä syystä tarjoamme senioritanssia lisäämään yhdessäoloa ja vuorovaikutusta. Eri puolilla Suomea toteutuvissa senioritanssiryhmissä on paljon ihania kohtaamisia ja yhdessä oppimisen iloa. Yhteisessä piirissä opitaan luottamaan toisiin ja kannustetaan kaikkia avoimessa ilmapiirissä.

Lisää tietoa tapahtumien järjestämisestä löytyy Senioritanssin esittely- ja tapahtumaoppaasta https://www.senioritanssi.fi/kehittajille-ja-ohjaajille/oppaat/senioritanssin-esittely-ja-tapahtumaopas/.

Senioritanssiviikkoterveisin

Elina Karvinen, kunniapuheenjohtaja, SKSL ry,  karvinen.elina@gmail.com , 040 5302603
www.senioritanssi.fi
Gun Svenlin, puheenjohtaja, FSDF, rf, gun.svenlin@gmail.com, 045 352 0064
www.seniordans.fi
Elina Vuorjoki-Andersson, Ikäinstituutti, elina.vuorjoki-andersson@ikainstituutti.fi,  040 743 8465
www.ikainstituutti.fi