Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 14.3.24 Helsingin Pasilassa. Kokouksen puheenjohtajana toimi ansiokkaasti Maija Innanen ja sihteerinä Jukka Karvinen.

Jaana Tapaninen valittiin liiton uudeksi puheenjohtajaksi tilanteessa, jossa varsinaisen puheenjohtajan erottua, liittoa on hienosti luotsannut sen varapuheenjohtaja Päivi Rummukainen.

Jaana Tapaninen

SKSL ry:n uusi puheenjohtaja Jaana Tapaninen.

– Tuon mukanani järjestöosaamista toimittuani useissa eri yhdistyksissä erilaisissa luottamustehtävissä rivijäsenestä puheenjohtajaan. Tällä hetkellä toimin Mannerheimin Lastensuojeluliitossa perhetoiminnan koordinaattorina ja työhöni kuuluu yhdistystoiminnan tukeminen. Samalla toimin vapaaehtoistehtävissä paikallisessa MLL:n yhdistyksessä rahastonhoitajana. Koulutustaustaltani olen taloushallinnon, terveys- ja sosiaalialan osaaja. Vahvimpana näkyy yhteisöpedagogin valmiudet innostaa ihmisiä mukaan, valmiudet kohtaamiseen ja välittämiseen, toisen kuuntelemiseen ja läsnäoloon.

– Tanssi on aina kuulunut liikuntaharrastuksiini. Moderni jazztanssi ja kansantanssit, discotanssikurssit Aira Samulinin johdolla ja tietysti kansainväliset senioritanssit, joihin hurahdin 2000 -luvun alussa. Mikä loistava liikuntamuoto ihan jokaiselle vauvasta vaariin tai mummoon. Vaikka edellisestä tanssihetkestä on vierähtänyt jonkin verran, ei rakkaus lajiin ole kadonnut. Kuinka paljon tanssi antaakaan meille kaikille iloa ja voimaa, yhteistä tekemistä, toisen kohtaamista ja osallistumisen mahdollisuuksia. Vain taivas on rajana.

– Kiitos luottamuksesta. On hienoa jatkaa teidän kanssanne hyvin toimivassa ja vahvassa liitossa, jossa on halua kehittää toimintaa ja nähdä tulevaisuuteen. Ollaan avoimia ja katsotaan tulevaisuuteen ihmetellen ja innostuen. Luodaan uusia mahdollisuuksia ihan kaikelle, innostetaan ihmisiä mukaan ja pidetään yllä teemaa Yksinolosta ystävien pariin.

– Näillä sanoilla haluan toivottaa ihan jokaiselle riemukasta kevättä tanssien, iloiten ja toisiamme kohdaten.

Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin erovuoroisten tilalle Aune Koskela Tampereelta, Tiina Ranta Keravalta ja Ensio Koivula Mikkelistä. Hallituksessa jatkavat Laura Cedras Helsingistä, Elina Vuorjoki-Andersson Sipoosta, Päivi Rummukainen Nurmijärveltä ja Jukka Karvinen Helsingistä. Aune Koskela valittiin järjestäytymiskokouksessa hallituksen varapuheenjohtajaksi ja Jukka Karvinen sihteeriksi.

Maija Innanen

Maija Innanen toimi vuosikokouksen puheenjohtajana.

Jukka Karvinen

Jukka Karvinen toimi vuosikokouksen sihteerinä.

Lämpimästi onnea valituille ja menestystä hallitustyöhön koko porukalle!