Senioritanssin osaamisperusteiset kurssikuvaukset

Kansalaisopistot ovat siirtymässä vähitellen osaamisperusteisiin kurssikuvauksiin, minkä takia olemme laatineet ohjaustyönne tueksi seitsemän erilaista kurssikuvausta kansainvälisestä senioritanssista. Kurssikuvaukset on laadittu sekä ohjauskoulutuksista että harrastusryhmistä. Niissä on huomioitu osallistujan lähtötaso ja aineiston haastavuus.

Vaikka opistoilla ei ole tällä hetkellä velvoitetta muuttaa kaikkia kurssejaan osaamisperusteisesti kuvatuiksi, on moni opisto kokenut hyväksi muuttaa kurssikuvaukset tähän muotoon. Olennaista osaamisperusteisuudessa on kuvata toimintaa osallistujan näkökulmasta ja korostaa kurssin osallistujalle tuomaa hyötyä; saavutettu osaaminen ja sen tuoma voimauttava vaikutus. Jos siis opetat kansalaisopistossa senioritanssia, suosittelemme Sinua hyödyntämään laatimiamme kuvauksia.

 

Senioritanssi Startti (pdf)

Senioritanssia aloittelijoille (pdf)

Senioritanssia edistyneille (pdf)

Senioritanssia kaikille (pdf)

ST ohjaus I (pdf)

ST ohjaus II (pdf)

ST täydennyskoulutus (pdf)

 

Senioritanssin kouluttajat löytävät kuvaukset myös Moodlesta, minne pääsee Ikäinstituutin etusivun kautta. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia tai olet hukannut ne, ole yhteyksissä emily.wu@ikainstituutti.fi.

ILOA JA SYKETTÄ SENIORITANSSIIN!

Senioritanssin kehittäjäryhmä

Ikäinstituutti, Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry, Finland Seniordansförbund rf