suomeksi På Svenska In English Deutsch

Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry

Torikatu 1 B 22, 18100 HEINOLA

Suomen 
Kansainvälisen
Senioritanssin 
Liitto ry

Sivuiltamme löytyy tietoa senioritanssista, ohjaamisesta ja kouluttautumisesta. Liiton kansallinen ja kansainvälinen toiminta esitellään kattavasti.  

Paikallisyhdistykset

Senioritanssia tanssitaan lukuisten organisaatioiden piirissä ja osa näiden ryhmien tanssijoista on liiton jäseniä. Useissa tapauksissa käytäntö on toimiva eikä erillisen yhdistyksen perustaminen senioritanssia varten tunnu tarpeelliselta. Vähitellen on toisaalta ilmennyt halua senioritanssin paikallisyhdistysten perustamiseen ja niitä on myös perustettu. Paikallisyhdistyksellä on hyvä mahdollisuus edistää senioritanssiharrastusta toiminta-alueellaan.

Senioritanssin paikallisyhdistykset yhteyshenkilöineen ovat:

Hyvinkään Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Pirkko Matvejeff, puhelin 040 571 9281, pirkkomatvejeff@gmail.com

Kemijärven Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Hilkka Lehtiniemi, puhelin 040 411 5156, hilkka.lehtiniemi@gmail.com

Kuopion Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Stina Kuha, puhelin 040 054 0905, stinakuha@gmail.com

Kuopion Senioritanssin Harrastajat ry
puheenjohtaja Marja Pekonen, puhelin 044 277 6782,  marja.pekonen@hotmail.com

Kuusamon Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Arto Veteläinen, puhelin 040 745 7779, vetelainen.arto@gmail.com

Nilsiän Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Matti Leskinen, puhelin 050 330 2991, ansamatti@gmail.com

Oulun seudun senioritanssijat ry
puheenjohtaja Tuula Hamara, puh.040 830 1662, tuulah45@gmail.com

Tanssipivot ry
puheenjohtaja Marja Laosmaa, puhelin 050 2251 , marja.laosmaa@gmail.com                   www.tanssipivot.kotisivukone.com

Turun Tienoon Senioritanssijat (Tutiset)
puheenjohtaja Arjariitta Vuorinen, puhelin 050 537 1713, arjariitta.vuorinen@gmail.com

Paikallisyhdistyksiä perustamaan

Mikäli jollakin paikkakunnalla on runsaasti liiton henkilöjäseniä, on liiton tavoitteiden mukaista, että nämä henkilöjäsenet muodostavat oman senioritanssin paikallisyhdistyksen. Senioritanssin paikallisyhdistyksen mallisäännöt löydät sivun alalaidasta olevasta linkistä tai voit tilata ne sihteeri
Pirkko Väisäseltä puh.050 494 5625, sähköposti pirkkomvaisanen@gmail.com

Liiton tuki paikallisyhdistyksille

Liitto tukee paikallisten yhdistysten syntymistä siten, että yhdistysrekisteriin viedylle paikalliselle senioritanssiyhdistykselle (yhdistys, jonka pääasiallinen toimintamuoto on senioritanssi) maksetaan siihen liittyneiden jäsenten päälukuun perustuvan lukumäärän mukaisesti jäsenmaksupalautusta liiton keräämistä henkilöjäsenten jäsenmaksuista.

Jäsenmaksupalautus

Jäsenmaksupalautusta maksetaan yhdistysrekisteriin viedylle paikalliselle senioritanssiyhdistykselle liiton vuosikokouksen kulloinkin vahvistama summa jokaista paikalliseen senioritanssiyhdistykseen liittynyttä ja edelliseltä kalenterivuodelta liitolle jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä kohti.

Ensimmäinen tällainen jäsenmaksupalautus voidaan maksaa paikallisen senioritanssiyhdistyksen virallista rekisteröimispäivää seuraavana vuonna. Sen suuruus määräytyy sen mukaan kuinka monta liitolle jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä on liiton ylläpitämän jäsenrekisterin mukaan kuulunut paikalliseen senioritanssiyhdistykseen, yhdistysrekisteriin merkitsemisvuoden viimeisenä päivänä.

Muista maksatuspyyntö

Yhdistysten tulee toimittaa liiton hallitukselle maksatuspyyntö nimilistoineen kesäkuun loppuun mennessä. Nimilista koostuu siis henkilöistä, jotka ovat sekä Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry:n että paikallisyhdistyksen jäseniä.

Liitetiedostot:
Mallisäännöt (19.53 kB)