suomeksi På Svenska In English Deutsch

Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry

Arabiankatu 19 B 44, 00560 Helsinki

Suomen 
Kansainvälisen
Senioritanssin 
Liitto ry

Sivuiltamme löytyy tietoa senioritanssista, ohjaamisesta ja kouluttautumisesta. Liiton kansallinen ja kansainvälinen toiminta esitellään kattavasti.  

Paikallisyhdistykset

Senioritanssia tanssitaan lukuisten organisaatioiden piirissä ja osa näiden ryhmien tanssijoista on liiton jäseniä. Useissa tapauksissa käytäntö on toimiva eikä erillisen yhdistyksen perustaminen senioritanssia varten tunnu tarpeelliselta. Vähitellen on toisaalta ilmennyt halua senioritanssin paikallisyhdistysten perustamiseen ja niitä on myös perustettu. Paikallisyhdistyksellä on hyvä mahdollisuus edistää senioritanssiharrastusta toiminta-alueellaan.

Senioritanssin paikallisyhdistykset yhteyshenkilöineen ovat:

Hyvinkään Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Liisa Korpela, puhelin 040 582 0147

Kemijärven Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Riitta Kivelä, puhelin 040 705 0237

Kuopion Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Irmele Hellevuo, puhelin 044 067 8679

Kuopion Senioritanssin Harrastajat ry
puheenjohtaja Marja Pekonen, puhelin 044 277 6782,  marja.pekonen@hotmail.com

Kuusamon Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Arto Veteläinen, puhelin 040 745 7779, vetelainen.arto@gmail.com

Nilsiän Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Matti Leskinen, puhelin 050 330 2991

Oulun seudun senioritanssijat ry
puheenjohtaja Tuula Hamara, puh.040 830 1662, tuulah45@gmail.com

Tanssipivot ry
Terttu Nukari, puhelin 050 572 0936, www.tanssipivot.kotisivukone.com

Turun Tienoon Senioritanssijat (Tutiset)
puheenjohtaja Arjariitta Vuorinen, puhelin 050 537 1713, arja.vuorinen@gmail.com

Paikallisyhdistyksiä perustamaan

Mikäli jollakin paikkakunnalla on runsaasti liiton henkilöjäseniä, on liiton tavoitteiden mukaista, että nämä henkilöjäsenet muodostavat oman senioritanssin paikallisyhdistyksen. Senioritanssin paikallisyhdistyksen mallisäännöt löydät sivun alalaidasta olevasta linkistä tai voit tilata ne sihteeri
Airi Airilalta puh.040 747 9840, sähköposti airi.airila@gmail.com

Liiton tuki paikallisyhdistyksille

Liitto tukee paikallisten yhdistysten syntymistä siten, että yhdistysrekisteriin viedylle paikalliselle senioritanssiyhdistykselle (yhdistys, jonka pääasiallinen toimintamuoto on senioritanssi) maksetaan siihen liittyneiden jäsenten päälukuun perustuvan lukumäärän mukaisesti jäsenmaksupalautusta liiton keräämistä henkilöjäsenten jäsenmaksuista.

Jäsenmaksupalautus

Jäsenmaksupalautusta maksetaan yhdistysrekisteriin viedylle paikalliselle senioritanssiyhdistykselle liiton vuosikokouksen kulloinkin vahvistama summa jokaista paikalliseen senioritanssiyhdistykseen liittynyttä ja edelliseltä kalenterivuodelta liitolle jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä kohti.

Ensimmäinen tällainen jäsenmaksupalautus voidaan maksaa paikallisen senioritanssiyhdistyksen virallista rekisteröimispäivää seuraavana vuonna. Sen suuruus määräytyy sen mukaan kuinka monta liitolle jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä on liiton ylläpitämän jäsenrekisterin mukaan kuulunut paikalliseen senioritanssiyhdistykseen, yhdistysrekisteriin merkitsemisvuoden viimeisenä päivänä.

Muista maksatuspyyntö

Yhdistysten tulee toimittaa liiton hallitukselle maksatuspyyntö nimilistoineen kesäkuun loppuun mennessä. Nimilista koostuu siis henkilöistä, jotka ovat sekä Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry:n että paikallisyhdistyksen jäseniä.

Liitetiedostot:
Mallisäännöt (19.53 kB)