Paikallisyhdistykset

Senioritanssia tanssitaan lukuisten organisaatioiden piirissä ja osa näiden ryhmien tanssijoista on liiton jäseniä. Useissa tapauksissa käytäntö on toimiva eikä erillisen yhdistyksen perustaminen senioritanssia varten tunnu tarpeelliselta. Vähitellen on toisaalta ilmennyt halua senioritanssin paikallisyhdistysten perustamiseen ja niitä on myös perustettu. Paikallisyhdistyksellä on hyvä mahdollisuus edistää senioritanssiharrastusta toiminta-alueellaan.

Senioritanssin paikallisyhdistykset yhteyshenkilöineen ovat:

Hyvinkään Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Pirkko Matvejeff
puh 040 571 9281
pirkkomatvejeff@gmail.com
www.senioritanssit.nettisivu.org

Kemijärven Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Hilkka Lehtiniemi
puh 040 411 5156
hilkka.lehtiniemi@gmail.com

Kuopion Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Stina Kuha
puh 040 054 0905
stinakuha@gmail.com

Kuopion Senioritanssin Harrastajat ry
puheenjohtaja Kaarina Pekonen
puh 050 523 7587
kaarina.pekonen@gmail.com

Kuusamon Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Arto Veteläinen
puh 040 745 7779
vetelainen.arto@gmail.com
www.senioritanssjat.fi

Nilsiän Senioritanssijat ry
puheenjohtaja Matti Leskinen
puh 050 330 2991
ansamatti@gmail.com

Oulun seudun senioritanssijat ry
puheenjohtaja Tuula Hamara
puh 040 830 1662
tuulah45@gmail.com

Tanssipivot ry
puheenjohtaja Kirsi Kinnunen
puh 050 303 4926
kirsi.kinnunen.kk@gmail.com 
www.tanssipivot.fi

Turun Tienoon Senioritanssijat (Tutiset)
puheenjohtaja Anja Söderman
puh 050 511 9570
akristiina.soderman@hotmail.fi
www.tutiset.suntuubi.com

Paikallisyhdistyksiä perustamaan

Mikäli jollakin paikkakunnalla on runsaasti liiton henkilöjäseniä, on liiton tavoitteiden mukaista, että nämä henkilöjäsenet muodostavat oman senioritanssin paikallisyhdistyksen. Senioritanssin paikallisyhdistyksen mallisäännöt löydät sivun alalaidasta olevasta linkistä tai voit tilata ne sihteeri Pirkko Väisäseltä puh 050 494 5625, sähköposti pirkkomvaisanen@gmail.com

Liiton tuki paikallisyhdistyksille

Liitto tukee paikallisten yhdistysten syntymistä siten, että yhdistysrekisteriin viedylle paikalliselle senioritanssiyhdistykselle (yhdistys, jonka pääasiallinen toimintamuoto on senioritanssi) maksetaan siihen liittyneiden jäsenten päälukuun perustuvan lukumäärän mukaisesti jäsenmaksupalautusta liiton keräämistä henkilöjäsenten jäsenmaksuista.

Jäsenmaksupalautus

Jäsenmaksupalautusta maksetaan yhdistysrekisteriin viedylle paikalliselle senioritanssiyhdistykselle liiton vuosikokouksen kulloinkin vahvistama summa jokaista paikalliseen senioritanssiyhdistykseen liittynyttä ja edelliseltä kalenterivuodelta liitolle jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä kohti.

Ensimmäinen tällainen jäsenmaksupalautus voidaan maksaa paikallisen senioritanssiyhdistyksen virallista rekisteröimispäivää seuraavana vuonna. Sen suuruus määräytyy sen mukaan kuinka monta liitolle jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä on liiton ylläpitämän jäsenrekisterin mukaan kuulunut paikalliseen senioritanssiyhdistykseen, yhdistysrekisteriin merkitsemisvuoden viimeisenä päivänä.

 

Mallisäännöt (pdf)