Liitto järjestää ensi keväänä kaikille avoimen matkan Italiaan. Kauniille maisemille, italialaisille herkuille ja kiireettömälle tunnelmalle on helppo menettää sydämensä. Gardajärven maisemissa pääset tutustumaan upeisiin kohteisiin ja vietät unelmien loman. Kautta aikojen taiteilijat, kirjailijat, runoilijat ja matkailijat ovat lomailleet Gardajärven rannoilla ja lumoutuneet näkemästään. Villa Arcadio on suomalaisen omistajansa Jaana Nakarin tinkimättömällä työllä kunnostama hurmaava hotelli 1600-luvun entiseen luostariin. Vieraat kokevat olevansa täällä kuin kotonaan, niin lämpimästi heidät vastaanotetaan. Benvenuti!

Matkaohjelma

19.4. sunnuntai│Helsinki – Milano

Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla josta Finnairin suora lento Milanoon kello 08.00 – 10.05. Saapuminen Milanoon jossa Villa Arcadion emäntä Jaana Nakari ryhmää vastassa.
Jaanan johdolla siirrytään bussilla kohti Gardajärveä ja Villa Arcadiota. Pysähdymme matkalla Franciacortan alueella, jossa vierailemme viinitilalla maistellen laadukasta, Méthode Champenoise–menetelmällä valmistettua kuohuviiniä. Nautimme lasilliset tilan kuohuvaa kevyen suolaisen palan kera. Villa Arcadioon päästyämme tutustumme hotellin upeaan puutarhaan, pidämme senioritanssituokion toisiimme tutustuen ja nautimme yhdessä tervetuloillallisen.

20.4. maanantai│ Isola del Garda

AamuAsahin/-uinnin ja aamiaisen jälkeen lähdemme veneellä Isola del Gardalle, yksityiselle Ferrari–Borghese–Cavazza –suvun omistamalle saarelle. Alun perin saarella sijaitsi Franciscus Assisilaisen luostari. Meille esitellään saaren upea puutarha sekä 1800-luvulta peräisin oleva huvila. Nautimme aperitivon ja kevyen lounaan. Siirtyminen hotellista laivarantaa ja takaisin kävellen oppaan johdolla. Kierroksen jälkeen palaamme hotellille. Iltapäivällä yhteisiä senioritansseja puutarhassa. Yhteinen illallinen Villa Arcadiossa.

21.4. tiistai │ tanssipäivä

AamuAsahi/-uinti ja aamiainen hotellissa. Aamupäivällä tanssimme oman porukan voimin ja hotellissa nautitun lounaan jälkeen toivomme saavamme italialaisia vieraita iltapäivän tanssituokioon. Yhteinen illallinen Villa Arcadiossa.

22.4. keskiviikko │ Comincioli

AamuAsahi/-uinti ja aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdemme Cominciolin oliiviöljy- viinitilalle. Tutustumme tilan palkittuihin öljyihin ja kuulemme myös viininvalmistuksesta. Iltapäivällä on mahdollisuus senioritansseihin. Yhteinen illallinen Villa Arcadiossa.

23.4.torstai │ Bergamo & kotimatka

Aamiaisen jälkeen sanomme näkemiin Villa Arcadiolle ja lähdemme kohti Bergamon kaupunkia. Bergamon historiallinen kaupunki on rakennettu seitsemälle kukkulalle kuten Roomakin. Kaupungissa näkyy keskiaika rinta rinnan renessanssi aikakauden kanssa ja kaupungin kapeilla mukulakivisillä kujilla voi aistia keskiaikaisen hengen. Nautimme lounaan ja matkaamme lentokentälle. Paluulento lähtee klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.

Lennot

Meno AY1751 sunnuntai 19.4.2020 Helsinki – Milano kello 08.00 – 10.05
Paluu AY1756 torstai 23.4.2020 Milano – Helsinki 19.00 – 22.55

Matkakohde Villa Arcadio, Italia
Matkan ajankohta 19.-23.4.2020
Matkan kokonaishinta 1595 € / jäsen ja 50 € enemmän ei-jäseniltä. Toteutuu, kun ryhmässä on minimi 20 lähtijää.

Matkan alustavaan hintaan sisältyy
• suora lento Helsinki–Milano–Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
• majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa Villa Arcadiossa
• ohjelman mukaiset kuljetukset
• ohjelman mukaiset vierailukohteet sisäänpääsyineen
• ohjelman mukaiset ateriat; 4 x illallinen Villa Arcadiossa ruokajuomina lasi viiniä ja vesi, 1 x lounas, ruokajuomana lasi viiniä ja vesi
• ohjelman mukaiset Asahi- ja tanssiosuudet
• Jaana Nakarin opastukset retkillä kohteessa
Lisämaksusta
• yhden hengen huoneen lisämaksu, 250 €. Huoneita rajoitetusti max. 2 kpl
• muut palvelut
Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.
Ilmoittautumiset Kon-Tikin verkkokaupassa www.kontiki.fi
Puhelimitse 09-466 300
Sähköpostitse ilmoittautumiset@kontiki.fi
Maksuehto Ennakkomaksu 300 € / hlö, verkkokaupassa varauksen yhteydessä ja puhelimitse tai sähköpostitse tehdyissä varauksissa 7 vrk varauksesta. Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkaa, 6.3.2020.

Hinnat perustuvat 16.5.2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin.
Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Erityisehdot verkkosivuilla www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/